ATENTIE! In cazul in care, dupa trimiterea mesajului,
NU primiti mesaj de confirmare pe adresa de email furnizata,
va rugam sa retrimiteti mesajul pe email la adresa
contact@smart-brands.ro .
De obicei raspundem in maxim 3 zile lucratoare! Va multumim pentru intelegere!

Garantie si retur

Produsele au o garantie de 30 de zile, daca nu se prevede altfel.

Consumatorul are dreptul sa returneze produsul/produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primire. In acest caz, consumatorul are obligatia de a returna produsul/produsele pe cheltuiala sa. Transportul returului se face pe cheltuiala cumparatorului, conform legislatiei in vigoare.

ATENTIE! Daca nu detineti documentele originale ale vanzarii sau copii ale acestora (factura fiscala si/sau chitanta data de curier in momentul achitarii comenzii) care sa ateste ca ati achizitionat produsul de la firma noastra si ca l-ati achitat integral, NU se poate accepta returul / inlocuirea produsului. Mentionam ca in conformitate cu noua legislatie GDPR in vigoare, NU stocam date cu caracter personal de tip nume, telefon etc. Va putem identifica ca si client al companiei noastre doar dupa numarul de factura/chitanta.

NU se accepta INLOCUIREA produsului. Date fiind costurile mari de curierat pentru transportul produselor dus-intors de la / catre Client in cazul produselor declarate/anuntate de Client ca fiind defecte/neconforme/deteriorate/sparte etc. incepand cu data de 01.06.2019 NU se mai accepta inlocuirea. Pentru TOATE produsele declarate/anuntate ca fiind defecte/neconforme/deteriorate/sparte etc. se va trece la Procedura de retur.
Pentru produsele declarate/anuntate de Client ca fiind DEFECTE, va rugam sa pastrati chitanta cu care platiti transportul retur si sa ne-o trimiteti scanata pe email la contact@smart-brands.ro . In masura in care, la intoarcerea in firma, dupa verificare, produsul va fi declarat defect/spart/neconform etc. Clientului i se va deconta si transportul retur.

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 • 1. Citeste Termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele
 • 2. Completeaza Formularul de retur de mai jos si astepta sa fii contactat de colegii nostri pentru a ti se oferi toate detaliile necesare.
 • 3. Formularele completate in care nu se mentioneaza numarul si data facturii precum si numarul si data chitantei de plata de la curier, se vor anula automat.
 • 4. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul oricarei firme de CURIERAT doresti, fara ramburs, la adresa indicata de colegii nostri in raspuns. Mentionam ca NU receptionam produse trimise la posta si nici produse trimise cu ramburs.
 • 5. Noteaza pe scrisoarea de transport (AWB) numarul cererii de retur (de forma RETUR XXXX) iar apoi trimite-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ai trimis produsele pe adresa de email a consultantului ce se ocupa de returul tau.
 • 6. Coletele care nu au trecut pe AWB numarul cererii de retur, cele despre care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs (sistem de expediere prin care destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!
 • 7. Produsele trimise retur trebuie sa fie insotite OBLIGATORIU de FACTURA de cumparare si de chitanta de achitare de la curier (in original sau copie).
 • 5. Produsele trimise retur fara toate accesoriile incluse sau fara cadourile ce le-au insotit, conform promotiei de care ai beneficiat, NU vor fi receptionate.
 • 7. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.
 • 8. Banii corespunzatori contravalorii produselor returnate vor fi virati intr-un cont bancar pe care te rugam sa il mentionezi, impreuna cu numele bancii la care ai cont si numele tau complet si corect.
 • 9. In cazul in care produsul returnat are urme vizibile de murdarie sau este deteriorat prin folosire abuziva, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine 30% din valoarea de vanzare a produsului, pentru readucerea acestuia la conformitate, in vederea repunerii lui in vanzare, in conformitate cu prevederile legale.

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Garantam returnarea contravalorii produselor oricare ar fi motivul pentru care doriti returnarea comenzii (pentru termenul de 14 zile de la primirea comenzii).

Pentru a returna un produs, te rugam sa completezi FORUMULARUL DE RETUR de mai jos:

Comanda, plata, retur
Comanda si plata
Garantie si retur
Formular de retur
Termeni si Conditii
Utilizarea Site-ului
Regulamentul Promotiilor
Termeni si conditii
Asistenta CLIENTI
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
ANPC
Pozele si informatiile prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
SmartBrands.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Informatiile/datele tehnice care pot suferi modificari de la momentul primirii comenzii online pana la trimiterea ei, sunt comunicate clientilor in momentul confirmarii comenzii.
Copyright © 2020 smart-brands.ro Toate drepturile rezervate.
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
Preturile afisate sunt per bucata si includ TVA.
Ochelari de condus | aspirator auto | camera auto | accesorii masina | husa auto