accesorii auto smart

Utilizarea siteului


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului smart-brands.ro.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-uluismart-brands.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a produselor si/sau serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Orice comunicare ce urmeaza a fi efectuata in scopul prestarii serviciului/ trimiterii comenzii va fi realizata folosindu-se datele de identificare preciztae de Utilizatori in formularul de comanda sau de inscriere la newsletter.

Utilizatorii accepta si sunt de acord sa primeasca prin posta sau posta electronica comunicari sau alte mesaje tehnice, comerciale sau de natura informativa din partea site-ului smart-brands.ro

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Comanda, plata, retur
Utilizarea Site-ului
Comanda si plata
Garantie si retur
Conditii de utilizare
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Regulamentul Promotiilor
Asistenta CLIENTI
Contacteaza-ne
Formular de contact
Formular de returCopyright © 2023 Smart-brands.ro Toate drepturile rezervate.